TYÖNIMI working title -Comic book sketches #1

€0+
0 ratings

In English:

WORKING TITLE pdf magazine includes sketches, character designs and comics from my graphic novel with witch I'm working on right now. Most of the material has already been published in my blog. Pay what you want from this 54 page pdf-file.

UPDATE 20th August 2018: THE BOOK IS OUT!! Graphic novel OKSI is finally out. More info: https://mariahokoivu.com/graphic-novel-oksi/

about the author:

Mari Ahokoivu (b. 1984) is a Finnish Illustrator and comic artist. Ahokoivu draws comics for adults and for kids and has been published in Finland as well as abroad.

---------------------

In Finnish:

TYÖNIMI pdf-lehti sisältää luonnoksia, hahmosuunnitelmia ja sarjakuvia sarjakuvaromaanista, jonka parissa nyt työskentelen. Suurinosa materiaalista on aiemmin julkaistu blogissani. Maksa mitä haluat tästä 54 sivuinen pdf-tiedostosta. 

LISÄYS 20.8.2018: Kirja on vihdoin valmis!! Lisää tietoa OKSI-sarjakuvaromaanista täältä: https://mariahokoivu.com/graphic-novel-oksi/

Tekijästä: 

Mari Ahokoivu (s.1984) on sarjakuvantekijä ja kuvittaja. Ahokoivu piirtää sarjakuvia aikuisille ja lapsille ja hänen töitään on julkaistu niin Suomessa kuin ulkomailla. 


I want this!
Size
11.5 MB
Length
54 pages
€0+

TYÖNIMI working title -Comic book sketches #1

0 ratings
I want this!